Info

Alex & Alex

Högt och lågt - en podd om livet, relationer, jobb, barn, kärlek, vänskap och allt annat som kan tänkas dyka upp.
RSS Feed
Alex & Alex
2018
March


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2016
Feb 21, 2016

Dagen efter Näringslivsgalan. Vi snackar om hur det egentligen var att outa avhoppet så där in public, hur man bör och inte bör bete sig när man minglar, och om hur man kan köra iväg så mycket bubbel som möjligt. Obemärkt.

Feb 14, 2016

Lyssna på när mörka Alex för första gången öppet, ärligt och naket berättar om sitt val att hoppa av NewsHubby och om hur svårt och ont det gör att göra slut med sitt företag. Inte nog med det: hon går även igenom hur man gör slut med sin/sina killar. Eller inte. Eller kanske. Eller iallafall hur man BORDE göra slut och varför det bara är så himla jobbigt.

Feb 8, 2016

Avsnittet som heeelt och hållet handlar om alfahanar och testosteron. Om sexiga alfahaneegenskaper, osexiga beteenden, alfabeteenden, hur en alfahane ser ut (i detalj!), hur du vet om du har träffat någon, vad det finns för fördelar och nackdelar med alfahanar... och... viktigast av allt så presenterar vi hur våra drömalfahanar är. Och inte är.

Feb 2, 2016

Varför går man inte och kissar när man är kissnödig? Vad är det för fel på en när man klipper av sina ögonfransar? Varför blir man ena gången ursinnig över en slängd vante på golvet och andra helt reaktionslös? Varför visar man tänderna av ilska när man egentligen är ledsen och vill gråta? Och varför vill man aga snåla människor?Vi inser att det här är grejer för en terapeut snarare än för stackars poddlyssnare - men lyssna ändå om ni vill.

1