Info

Alex & Alex

Högt och lågt - en podd om livet, relationer, jobb, barn, kärlek, vänskap och allt annat som kan tänkas dyka upp.
RSS Feed
Alex & Alex
2018
March


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: April, 2016
Apr 24, 2016

Den här veckan pratar Alex & Alex om hur tusan man ska kunna ha sex när man har vitlökssmak i munnen och tandkrämen är slut, folk som skriver sura lappar och sätter upp (de borde hotas), enerverande människor som sitter och skakar på benet, hur man gör när det enda man hade i byrålådan var bikinitrosor och man just den dagen hamnar på akuten. Med ORAKADE ben. Och andra saker som borde förbjudas.


 
 
 
Apr 18, 2016

"En vän är den som vet allt om dig och som älskar dig ändå". Alex & Alex pratar vänskap på djupet. Hur ska en bra egentligen vän vara? Vad är skillnaden på en kompis och en vän? Hur är vi som vänner? Hur känns det att bli sårad av en vän? Vad kan vi inte förlåta? Vad borde vi förlåta? När har en vän överraskat oss positivt? Vi pratar även om vänskap i med- och motgång, lojalitet, humor, värme, passion, intellekt och lugn. Och vem väljer mörka Alex som vän av Kungen eller Silvia och Lollo eller Bernie?

Apr 10, 2016

"Vad gör man med trotsiga 3-åringar?", "One night stands är inget att ha... då kan man lika gärna runka.", "Är man hänvisad till Bolibompa-sex när man är mitt i småbarnsfasen?". Alex & Alex tog tog sitt ansvar och tog emot frågor från lyssnarna. 

Apr 3, 2016

Alex och Alex har gett sig ut på stan för att spana in vårtecken såsom folk som går med shorts vid 2 plusgrader, killar med solglasögon inomhus, låånga väntetider när man ska göra diverse skönhetsbehandlingar, roséhets, folk som slutar äta pga. beach 2016, folk som dejtar flera samtidigt, studsmattor, rosa cykelbyxor etc..

Och som vanligt blir mörka Alex ställd mot väggen och måste välja mellan pest eller kolera, cykelbyxor vs. speedo, piercad snopp vs. horn-implantat och många andra konstiga saker.

1