Info

Alex & Alex

Högt och lågt - en podd om livet, relationer, jobb, barn, kärlek, vänskap och allt annat som kan tänkas dyka upp.
RSS Feed
Alex & Alex
2018
March


2016
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2016
Mar 27, 2016

Vi pratar om romantik, lovelife och vardagspussel. Den här veckan har vi, eftersom vi själva inte anser oss var experter inom området, lyssnat lite på kollegor och vänner och fått deras tips på hur man får en relation att hålla... och de snackar om allt från att man ska ha respekt för varandra, ge varandra bekräftelse, komma med överraskningar och så vidare... och så reder vi äntligen ut (eller tar åtminstone upp) den där eviga frågan: Hur många gånger i veckan eller månaden ska man ha sex i en relation? Ja sånt viktigt pratar vi om i denna veckans podd. 

Mar 20, 2016

I veckans avsnitt av Alex & Alex möter vi politikern Torbjörn Tegnhammar. Vi pratar högt och lågt om viktiga saker såsom ifall Torbjörn gillar sex eller hångel bäst, öl eller kaffe, blondiner eller brunetter samt om de lite mer oviktiga sakerna som politik och annat tjafs. 60 minuter blev snabbt till 75 (men vi vägrar att döpa om avsnittet) och vi hade en riktigt rolig stund med Torbjörn, som bjöd på många skratt och rätt så... raka skulle vi nog kalla det, ställningstaganden. 

Mar 13, 2016

Om människor som ger pekpinnar och läxar upp, om vänstermaffian och håriga armhålor, otydliga människor, tvetydighet, korkade blondiner och annat som kan provocera. Eller inte. Sponsrat av Skills! 

Mar 6, 2016

Vi grottar ner oss i jul, påsk, midsommar - ja, alla högtider! Är det rätt att hyra in en tomtestrippa till julafton för att pigga upp släkten? Finns påskharen? På vilka högtider har man romantiskt sex? Hur funkar alkoholfria högtider? Hur firar man egentligen högtider på bästa sätt för ungarna efter en skilsmässa? Är det rätt att ge en get i julklapp till ett barn? Får vem som helst spela dragspel på midsommar? Och så pratar vi om otrohet, snaps, Ajax versus Lambi, förväntningar, måsten och om en omöjlig familjemedlem är välkommen på julafton

1